7 eleven skrab

Kender du en by i Danmark, der ikke har en 7 eleven? De er snart over det hele, og det er et oplagt sted at købe en snack. Særligt hvis du er på farten. Hvis du har lyst til mere end bare en snack, kan du også prøve 7 eleven skrab. Med mobil skrab i 7 eleven har du mulighed for at vinde præmier direkte i din fortrukne 7 eleven.

Skrab og vind 7 eleven er et spil til dig, der gerne vil tage skrabeloddet med på farten. Hvis du i forvejen handler i 7 eleven, så er det, fordi du ikke har tid til at sætte dig ned med en mønt i hånden og skrabe et felt ad gangen. Med 7 eleven skrab og vind kan du skrabe lige når det passer dig, hvor det passer dig.

7 eleven mobil skrab giver dig mulighed for at vinde lidt ekstra til hverdagen lige fra et pølsebrød til store rabatter på deres varer. Når du køber din daglige kaffe i 7 eleven, kan du derfor lige tage et skrab med i prisen. Så gør du hverdagen lidt sjovere, når du pendler til og fra arbejde. Spændingen ved at skrabespil på mobilen er måske lige det, du har brug for.  

Du kan skrabe direkte på mobilen

Fordelene ved at skrabe på mobilen er mange. Du slipper for det første for alt det fnuller, som flyver rundt, når du skraber et skrabelod af papir. Derudover behøver du ikke engang gå ned i din lokale kiosk eller 7 eleven for at hente spillene. Du kan hente alle 7 eleven spil direkte på mobilen via deres app. På den måde kan du spille, lige når du har lyst til det.

Måske har du prøvet at skrabe dig til en lille eller mellemstor gevinst på et rigtigt skrabelod. Men hvor var det nu lige, du lagde det? Det kan være frygteligt bekymrende at finkæmme lejligheden efter et skrabelod, og man kan nå at rive håret ud mange gange imens. Særligt hvis det hænger på køleskabet. Med skrabelodder fra 7 eleven på mobilen, så slipper du for alle bekymringerne. Gevinsten ligger lagret i din app, og du kan indløse den i din lokale 7 eleven.  

En god jul med 7 eleven

Er det overhovedet muligt at fejre jul uden en skrabejulekalender? Siden skrabejulekalenderen blev indført i Danmark, har den været en fast bestanddel af mange danskere juletraditioner. Det er bare lidt sjovere, hvis man kan skrabe sig til den store gevinst op til jul. Dag for dag kan du skrabe dig tættere på lige det, du har ønsket dig. Derfor er skrabejulekalender altid en af de populæreste skrabespil i Danmark.

Her vil 7 eleven også være med. Nu kan du få en 7 eleven julekalender, hvor du kan vinde små og store præmier i alle julens dage. I toget hver morgen kan tage telefonen frem og skrabe dagens juleskrab. I modsætning til de julekalendere, som du kan skrabe i hånden, kan du ikke snyde med 7 elevens julekalender. Med 7 eleven juleskrab sikrer du dig, at julen lige bliver lidt sødere og sprødere, end den plejer at være.

Få alle slags skrabespil hos 7 eleven

På 7 elevens app kan du få 7 eleven skrabespil i alle slags. Lige fra helt almindelige skrabelodder til skrabejulekalender. 7 eleven skrabespil er lige til dig, der ønsker at vinde lidt flere fordele i hverdagen. Om det er et gratis pølsebrød, måske et månedskort til kaffe eller noget helt tredje er ikke til at sige. Men med mobil skrab fra 7 eleven får du lige det, du har brug for til at gøre togturen lidt sjovere.

Du skal bare hente 7 elevens app, og så kan du komme let i gang. Det er så enkelt, som det kan være. Du behøver ikke engang besøge din lokale 7 eleven kiosk for at få fingre i mobil skrab, du kan bare gå direkte i gang. Og så kan du skrabe på alle døgnets tidspunkter. Du behøver ikke lade dig begrænse af åbningstiderne på din lokale 7 eleven. Men de er som oftest også åbent døgnet rundt.

Skrabespil er bare sjovere

Siden skrabelodder kom til Danmark i starten af 90’erne, har spillet udviklet sig i alle mulige retninger. Quickloddet blev introduceret af danske spil i 1992, og siden har danskerne ikke set sig tilbage med skrabelodder. Der er nemlig noget hyggeligt ved at skrabe sig til den store gevinst. Vi har siden både haft Mandagschancen på TV, og skrabelodder i alle mulige afskygninger. Nåede du at skrabe med sudoku? Eller hvad med sænke slagskibe? Skrabeloddet er et spil, der holder.

Derfor hopper 7 eleven med på bølgen. Det er for at følge danskerne og give dem det, de gerne vil have. Mulighed for at skrabe sig til lidt mere i hverdagen. Også på mobilen kan det være lige så hyggeligt som at sidde med en mønt og et lille lod af papir. Du får endda den helt rigtige skrabelyd på mobilen, så det føles som den ægte vare. Og du slipper for alt besværet med et fysisk skrabelod.

Hent 7 elevens app allerede i dag og kom i gang med at skrabe dig til en lidt sjovere hverdag. Om det er til jul eller andre tider, så kan du gøre pendlerturen lidt sjovere og skrabe dig til rabatter, som du kan bruge til noget. Her er 7 eleven skrabespil lige noget for dig.