Aldi skrab

Aldi er kommet med på bølgen af dagligvarebutikker, der udlodder skrab på mobilen. Med aldi skrab kan du skrabe dig til masser af spændende præmier. Skrab og vind ved at deltage i Aldis konkurrence. Her kan du vinde alt fra rabatter og de mest simple dagligvarer til større penge, der er mange penge værd. Hent derfor Aldi skrab direkte ned på mobilen og spil med i dag.   

I Danmark er skrabeloddet en stor succes. Det har den været igennem tre årtier. Aldi i Danmark tilbyder derfor, at deres kunder kan skrabe med. Med aldi spil kan du skrabe dig til lidt af hvert i din lokale Aldi. Du kan også få en aldi julekalender, som du kan skrabe dag for dag i december. Måske er du så heldig at skrabe dig til større julegaver i år.   

Din guide til mobil skrab

Før du kommer godt i gang med Aldi skrab, så kan du hurtigt blive indført i, hvordan mobil skrab fungerer. Vi kender alle følelsen af at stå med en mønt i hånden klar til at skrabe. Vi har måske lige hentet et par skrabelodder i kiosken, og vi venter spændt på den herlige skrabelyd. Så er det næsten lige meget, om vi vinder eller taber.

På mobilen foregår det lidt anderledes. Skrabelyden er dog stadig intakt, men i stedet for at gå ned i kiosken, så henter du bare skrabelodderne ned på din telefon. Det er let og enkelt, og du er slet ikke afhængig af kioskens åbningstider. Du kan med andre ord skrabe, lige når det passer dig. Hvor som helst og når som helst.

Det er bare en af fordelen ved mobil skrab. Du slipper også for alt det skrabefnuller, som samler sig rundt omkring. Hvis du har flere skrabelodder, så kan det faktisk godt svine lidt, hvis du skraber dem alle på én gang. På telefonen får du lyden af skrab, men du slipper for fnulleret. Så skal du kun bekymre dig om dine fedtede fingre på skærmen som det eneste.

Har du nogensinde vundet noget på et fysisk skrabelod, men ikke kunne finde den, da du skulle indløse præmien? Det er en rigtig sur bekymring at gå rundt med. Du kan slippe for det med mobil skrab, du præmierne gemmes på din app. Så ligger de på telefonen, og der vil de ligge, så længe du har strøm på mobilen.

Skrabelodder er kommet for at blive

I 1992 introducerede Danske Spil Quickloddet til danskerne, og siden har vi ikke kunne få nok af det lille, hyggelige spil. Når det handler om at skrabe sig til tre ens, så er danskerne verdensmestre. Siden har vi set skrabeloddet i mange forskellige udgaver. Lige fra Mandagschancen på til sudoku og bogstavjagt. Skrabeloddet kan nemlig lidt af det hele.

Aldi er hoppet med på julekalenderen, fordi skrabejulekalenderen har vist sig at være en så stor succes. Over en tredjedel af alle danskere får en skrabejulekalender hvert år, så det er en fast del af manges juletraditioner. Her vil Aldi selvfølgelig gerne være med. Med kombinationen af to af de hyggeligste ting, vi kan forestille os – skrabeloddet og julekalenderen – så har man et superprodukt, der kan holder i masser af år fremover.

Nu er det tid til mobil skrab

I Aldis app kan du hente Aldi skrab direkte ned på mobilen. Det er let og enkelt, og du skal bare oprette en bruger, og så er du godt på vej. Der er masser af præmier på højkant, og du kan spille med, når det passer dig. Om det er på vej til og fra arbejde, i sengen inden du skal sove eller et helt tredje sted eller tidspunkt, er helt op til dig.

Skrabeloddet blev udviklet i sin tid, fordi det tilbød en mulighed for at vinde præmier med det samme. Hvis man ville vinde det store præmie, behøvede man ikke længere at sidde og vente helt frem til lørdag, hvor lottetallene tonede frem på skærmen. Lotterier er lige så gamle som civilisationen, men skrabeloddet er en relativt ny opfindelse i det henseende.

Skrabeloddet er alligevel kommet for at blive. Og nu rykker den direkte ind på din telefon. Mobil skrab er bare den naturlige udvikling for skrabelodder, fordi det er lettere at have med at gøre. Det er en fordel for alle, når man bare kan hente sine lodder ned, når man har lyst til det. Det har aldrig været nemmere at skrabe.

Tilmeld dig Aldis konkurrencer

Med Aldis app kan du deltage i aldi konkurrencer og vinde præmier for enhver smag. Om det er sommer eller vinter, sol eller regn, så kan du tilmelde allerede i dag. Skrab og vind med samme sind. Med Aldi skrab kan du altid vinde, hvis du lige står og mangler noget. Og du kan skrabe dig til det.

Uanset hvor du befinder dig, og hvad du ellers laver, kan du altid tage en skraber med Aldi. Det er sjovt, uforpligtende og gratis at spille med, og du vil hurtig mærke, hvor sjovt det kan være. Skrab med hver dag sammen med Aldi og vind små og store præmier, som du kan bruge til noget.