Bilka skrab

Har du nogensinde stået i køen i Bilka og haft lyst til skrabelodder? Med bilka skrab kan du få skrabelodder direkte på mobilen, så du ikke behøver købe dem i fysisk form. Med mobil skrab bilka kan du vinde små og store præmier, som du kan hente i din fortrukne Bilka-butik. Så kan du gøre turen ned og handle lidt sjovere for dig og din familie.

Der er en grund til at skrabelodder er populære i Danmark. Det giver dig en mulighed for at vinde præmier lige med samme, når du vil have det. Du behøver altså ikke trække dine lottotal og vente helt til lørdag med at finde ud af, om du har vundet eller ej. Med skrabelodder kan du vinde lige nu og lige her. Og med skrab bilka kan du skrabe, mens du handler ind.   

Skrab og vind bilka er din mulighed for at gøre turen i Bilka lidt sjovere end i andre supermarkeder. Du kan vinde alt fra rabatter til varer, og intet er hverken for stort eller småt til, at du kan vinde det. Sidst Bilka skrab og vind blev udloddet skulle du ikke betale en krone for at være med. Det var helt gratis at deltage.

Få Bilkas skrabespil på mobilen

Hvis du henter Bilkas app på telefonen, har du mulighed for at deltage i de skrabekonkurrencer, som Bilka udlodder. Der er masser af præmier i vente, hvis du ved, hvilke spil du skal deltage i. Du kan herigennem også skrabe dig til stor succes og masser af præmier.

Skrabespil på mobilen er selvfølgelig ikke det samme som at sidde med et ægte skrabelod i hånden. En af grundene til at skrabeloddet er så populært, er følelsen af mønten mellem fingrene og papiret i hånden. Derfor er det også lidt en omvæltning for mange at skrabe på mobilen.

Der er dog flere fordele ved mobilskrab frem for det lille papirlod:

  • Du slipper for fnuller
  • Du har altid gevinsten på din mobil
  • Du få flere skrabelodder, når du har lyst til det

Slip for skrabelodsfnuller

Når du skraber på et fysisk skrabelod, så vil du uundgåeligt opleve, at du får en masse fnuller fra skrabet på bordet eller gulvet, hvor du skraber. Det er altid så irriterende at feje op. Med skrabespil på mobilen slipper du for at feje og rydde op efter dig selv. Det eneste, du skal bekymre dig om, er fedtede fingre. Hvis du er vild med lyden af skrab, så har skrabespil på mobilen fundet den helt rigtige lyd til dig.

Du har gevinst på dig hele tiden

Har du nogensinde skrabet dig til en stor gevinst, gemt på loddet og straks efter glemt, hvor du lagde det? Mange har sikkert stået i den knibe, hvor de ikke kunne finde deres skrabelod. Man får lyst til at rive håret af sig, mens man kæmmer lejligheden for alt, vender møblerne og kigger i alle hjørner. Jo større gevinsten er, jo større er bekymringerne også.

Med bilka skrabespil på mobilen behøver du slet ikke et fysisk eksemplar af dit skrabelod for at indløse den store præmie. Den vil altid ligge på mobilen og i din app. Derfor kan du skrabe med god samvittighed uden at bekymre dig om, hvor du nu lægger loddet henne. Du sikrer samtidig, at der ikke er en, der pludselig render afsted med dit skrabelod.

Skrab og vind, når du har lyst

Det bedste ved skrabelodder på mobilen er, at du kan skrabe, lige når det passer dig. Du behøver ikke følge kiosken i Bilkas åbningstider. Du kan bare hente flere skrabelodder, når du har lyst til det. Det er særligt en fordel, hvis du bor langt væk fra nærmeste Bilka. Så er det en lang tur for at hente skrabelodder.

Samtidig får du svar med det samme, om du har vundet. Derfor er skrabelodder en af de mest populære spil i Danmark, fordi det giver en øjeblikkelig følelse i kroppen. Det er svært at vente til helt frem til lørdag for at se, om man har vundet. Med mobilskrab kan du tjekke med det samme, og det er noget vi alle sammen elsker.

Glæd dig til julens pakkespil

Det er de færreste, der ikke har haft en skrabejulekalender hængende på køleskabet derhjemme. Den tager det bedste fra julen og gør den lidt sjovere. En julekalender, du skraber, er den perfekte måde at komme i julestemning på, og der er altid gode mulighed for at vinde store præmier, om det så bare er den mindste gevinst. Det er altid spændende helt op til juleaften, om man har vundet eller ej.

Hos Bilka bliver det også jul i år. Med bilkas gaveræs kan du være med på juleræset og tilmelde dig pakkespil bilka. Der er masser af bilka julespil i vente til dig, hvis du henter deres app. Bilka store pakkespil plejer at blive lanceret i november, og herfra kan du vinde masser af præmier og varer fra Bilka kæmpe sortiment.

Julen kan blive lidt sødere i år med bilka spil og der er altid gevinst med det samme. Med bilka spil er der gevinst nu. Hvis du handler i Bilka op til jul, kan du jo snildt tage pakkespillet med. Det giver dig mulighed for at vinde nogle julepræmier til dig selv, og hvem ved, måske løber du med den helt store gevinst.

Skrabespil er Danmarks hyggespil

Siden skrabespil kom til Danmark i starten af 90’erne, har den taget danskerne med storm. Der har været spil i alle slags lige fra Quickloddet, som blev introduceret i 1992 til Mandagschancen, som løb hen over skærmen på TV2 helt frem til år 2000. Selvom det ikke var en selv, der vandt, så var det stadig enormt spændende at følge med i. Ville deltagerne nu også vinde de 250.000, der var på højkant? Det var aldrig til at forudsige.

Og sådan er det med skrabelodder. De er bare sjove og stærkt underholdende. Derfor kommer de også i mange varianter. Op igennem 00’erne blev flere slags skrabelodder introduceret til stor popularitet. Eksempelvis kunne du sænke slagskibe på dit skrabelod. Du kunne også løse sudokuer ved at skrabe dig frem til mange slags præmier. Og sidst men ikke mindst kunne du lege med på deal-no-deal, som også kørte hen over TV-skærmen på det tidspunkt.

Bilka skrab – gevinst nu

Uanset hvilket spil, der har fanget din opmærksomhed, så er det bare lidt sjovere at skrabe sig frem til præmierne. Derfor vil Bilka også være med. De tilbyder dig mange slags skrabespil, som du alle kan være med på. Med skrab bilka på din mobil, kan du skrabe dig til masser af præmier, som du kan indkassere i butikken med det samme.

Så hvis du sidder i bilen på parkeringspladsen, kan du lige tage en skraber, inden du går ind og handler. Så kan du se, om du har vundet. Der er masser af gode præmier og rabatter i vente, hvis du skraber med bilka. Bilka skrab giver gevinst nu, og det passer dig helt perfekt, hvis du i forvejen er sparsom med din tid. Det handler om, at du ikke skal vente helt frem til weekenden for at se, om du har vundet. Med mobil skrab kan du indløse dine præmier med det samme.