Circle K skrab

Er du også tosset med skrabelodder? Lige siden skrabelodderne blev introduceret i Danmark i starten af 90’erne, er det kun gået en vej, og det er fremad. Derfor er der også mange, som hopper med på bølgen. Vidste du, at du kan få circle k skrab helt gratis? Med cirkel k skrab kan du vinde præmier og varer, som du normalt kan købe på tankstationerne rundt omkring i landet. Nu kan du skrabe dig til det, du før måske bare overvejede at købe.

Circle k skrabespil er til dig, der elsker Circle k og skrabespil. Så bliver det ikke meget bedre. Hen over sommeren har du kunnet skrabe sammen med Circle K og vinde masser af fede præmier til en værdi af op til 25.000 kr. Deres skrabespil har du kunne hente direkte til mobilen. Mobil skrab er blevet rigtig populært de senere år, og på mange måder er det lettere end at håndtere almindelige skrabelodder. Der er flere fordele, som du kan læse meget mere om her.

Med en circle k gevinst kan du gøre hverdagen på tankstationerne lidt sjovere. Hvis du rejser meget rundt i landet, så bruger du sikkert en masse tid på at tanke. Her kan skrab circle k være lige noget for dig, der gerne vil gøre turen til tanken væsentlig sjovere. Et circle k skrabelod kan både give dig rabatter på vare, så måske du er heldig at spare en masse penge med circle k skrab.

Mobil skrab er det nye skrabelod

Følelsen er ubeskrivelig. Et skrabelod mellem fingrene i den ene hånd og en mønt i den anden er bare sagen. Selv lyden af mønten, der skraber på papiret, er svær at gengive. Der er mange grunde til at skrabelodder er populære hos danskerne og en del af svaret findes i, at det bare er rigtig hyggeligt at skrabe.

Selv hvis man ikke vinder, så er det stadig spændende helt ind til benet. Får man nu også tre ens? Hvad med den helt store gevinst? Mobil skrab er det seneste skud på stammen i forhold til spil til mobilen. Her lykkes det faktisk at genskabe noget af den glæde, som er forbundet med ægte skrabelodder. Selvom det foregår på telefonen, så føles det ligesom den ægte vare.

Circle K er derfor hoppet med på vognen og har lanceret deres circle k mobil skrab og circle k mobilspil. Med mobilskrab circle k får du skrabelodder lige ned på telefonen, og du behøver ikke betale en øre for det. Der er masser af sjov og underholdning i vente med skrabelodder fra Circle K, og du kan gå på opdagelse i deres mobilspil allerede i dag.

Fordelene ved mobilskrab

Når man er vant til at skrabe i hånden, så kan det være svært at vænne sig til at gøre det på mobilen. Men måske er der nogle fordele ved mobilskrab, som du slet ikke har tænkt over:

  • Ingen fnuller, når du skraber
  • Du mister ikke dit skrabelod så let
  • Skrab så mange lodder du vil, når du vil

Ingen fnuller, ingen kuller

Man kan sige meget godt om skrabelodder, men det er ingen hemmelighed, at de sviner en lille smule. Fnulleret og smulderet flyver til højre og venstre, hvis du er en ivrig skraber. Det er kun din egen rengøringssans, der sætter en stopper for, at din lejlighed ikke er dækket af skrabefnuller.

Her har mobilskrab den fordel, at det eneste du skal bekymre dig om, er fedtede fingre på skærmen. Du behøver i hvert fald ikke tænke på skrabefnuller nogensinde igen. Så kan du ligge i sengen og skrabe dine skrabelodder fra Circle K med god samvittighed uden at tænke på, hvor fnulleret nu blev af. Så sover du ikke i det om natten.

Gevinsten ligger på mobilen

Så længe du har din telefon ved hånden, så ligger gevinsten til din rådighed. Hvis du nogensinde har vundet noget på et almindeligt skrabelod, så kender ud også til frygten for, om du nu glemmer eller mister loddet et sted. Hvor var det nu lige, du lagde det? Så kæmmer du lejligheden for at finde skrabeloddet, og det kan tage timer, før du opdager, at du bare hængte det bag en stor køleskabsmagnet på køleskabet. Sikke noget!

Med mobil skrab behøver du slet ikke bekymre dig om, hvad der sker med din gevinst. Den kommer til at ligge på din telefon og for at få adgang, skal du give brugernavn og adgangskode. Derfor er der heller ikke andre, som kan få fingre i den. Så du kan tage det helt roligt, hvis du er bekymret for din gevinst – den ligger altid på mobilen.

Friheden ved at skrabe

I gamle dage skulle vi gå ned i kiosken, hvis vi ville have et skrabelod. Det var altid lidt irriterende, hvis de havde lukket. Eller hvad hvis man havde lyst til at skrabe midt om natten? Så var der jo ingen mulighed for, at man kunne få slukket sin tørst for at skrabe, men man måtte bare vente til næste dag.

Med mobil skrab ser virkeligheden anderledes ud. Den giver dig mulighed for at skrabe, når du vil, og hvor du vil. Det er derfor, mange vælger at få skrabelodder ned på mobilen, fordi det giver dem friheden til at skrabe, om de sidder i toget på vej hjem fra arbejde eller derhjemme foran Tv’et sendt på aftenen.

Deltag i konkurrencer og spil

Med circle k mobile skrab kan du deltage i alt fra små spil til konkurrencer og vinde præmier for mange, mange penge. En circle k konkurrence varer hele sommeren ud, og du har mulighed for at deltage hvert år. Du kan vinde alt fra rabatter til små og store varer, du normalt skulle købe i butikken. Måske er du også heldig at vinde den helt store gevinst.

Circle k skrabelodder på mobilen er gratis, og du kan bruge dem til at deltage i konkurrencer om præmierne. Så kan du sammen med børnene skrabe alt det, I vil, og være sammen om at vinde præmier til hele familien. Circle k sommer skrab er for alle, der gerne vil deltage, og der er noget for enhver smag.

Skrab dig til større julegaver

Hvis du er mere til jul og julegaver, så kan du også vente til circle k juleskrab. Med en circle k julekalender kan du skrabe for hver dag i december og vinde masser af præmier. Hvem ved, måske du også kan skrabe dig til større julegaver. Du må vente til juleaften og se.

Skrabejulekalenderen er vældigt populær i Danmark, særligt efter Danske Spil introducerede deres Quick julekalender for mange år tilbage. I dag er den næsten ikke jul uden en skrabekalender, og der findes næsten en i hvert hjem. Spændingen stiger helt frem til juleaften, hvor man skal se, om man endelig får de 10 juletræer eller julemænd, som man har ventet på hele december. Måske man er heldig en dag.

Hvert år er der over 2 millioner danskere, der skraber med om større julegaver enten til sig selv eller andre. Du kan også blive en af de heldige vindere. Her vil Circle K også være med. Med deres julekalender kan du skrabe ligesom en almindelig julekalender. Her får du den bare på mobilen, så du ikke kan skrabe forud og snyde dig til præmier før tid. Det er en af fordelene ved at have skrabejulekalenderen på mobilen. Ikke noget med at springe over.  

Skrabelodder for enhver smag

Det første skrabelod kom til Danmark i 1992, da Danske Spil lancerede Quickloddet. Det blev med det samme en succes, og siden har der været masser af eksempler på, hvordan skrabeloddet har udviklet sig op gennem 90’erne, 00’erne og frem til i dag.

Husker du Mandagschancen på TV2? Mange med smag for nostalgi husker tydeligt tilbage til slutningen af 90’erne, hvor Hans Pilgaard bød seerne velkommen ind i studiet, hvor de så kunne skrabe sig frem til hele 250.000 kroner. Selvom seerne ikke kunne vinde så meget derhjemme fra, så fulgte de alligevel med i spænding.

Senere fulgte flere spil. Op gennem 00’erne kom sænke slagskib blandt andet som skrabespil. De lavede tilmed sudoku i skrabespilsform, da dens popularitet var på sit højeste. Og da Casper Christensen tonede frem på skærmen med Deal-No-Deal, så kunne man også skrabe med derhjemme.

Skrabeloddet holder helt frem til i dag, hvor du kan skrabe med fra mobilen. Selvom skrabeloddet aldrig vil forsvinde fra kioskerne rundt i landet, så er det uundgåeligt, at mange flere vil skrabe på mobilen i stedet for. Mange supermarkeder vil også hoppe med på skrabevognen. Circle K har gjort det, Bilka og Aldi har gjort det, og der går nok ikke længere før de andre bruger skrabeloddet til at få lidt ekstra opmærksomhed omkring deres varer.

Med circle k spil kan du vinde masser af præmier, der passer lige til dig, og du kan skrabe og spille lige når du har lyst til det. Det er fordelen ved mobil skrab. Circle k skrab og vind er et spil, du kan hente lige ned til din telefon, så du kan spille når som helst og hvor som helst. Tøv ikke og prøv det allerede i dag.

Det vidste du ikke om skrabelodder

Vidste du, at skrabeloddet først for alvor blev opfundet i 70’erne? Selvom der er eksempler på det fra tidligere, så var det først i 1974, at videnskabsmanden John Koza udnyttede formatet som skrabelodder havde til at kommercialiserer konceptet. Med skrabelodder behøvede folk ikke vente helt frem til weekenden med at vinde den helt store gevinst. De kunne pludselig stå uden for kiosken og vinde med det samme. Det så Koza straks og tænkte, at der var en god idé her.

Og det var der. Lige siden har skrabeloddet ikke set sig tilbage. Selvom det har haft blandet popularitet i USA, så har den taget Danmark med storm. I dag elsker danskerne at skrabe, og det hører ligesom med til traditionen, at vi kan skrabe os til de helt store gevinster.

Dagen kan hurtigt blive sjovere

I Danmark er det Quick, der står for alle spil, der involverer skrabelodder om penge. De tilbyder en lang række forskellige spil, som falder i alle og enhvers smag. Skrabeloddet er et spil, der er let at forstå, og derfor er det også rigtig populært hos danskerne. På Danske Spils hjemmeside kan du få en oversigt over, hvilke spil der er populære, alt fra Bogstavjagt til Miniquick, Megaquick og Millionjagten.

Med Circle K mobilskrab kan du tilfredsstille din skrabelyst. Selvom du ikke vinder lige så mange penge som hos Danske Spil, så er du sikret god underholdning og skønt tidsfordriv. Hvis du henter appen fra Circle K, kan du spille med, hvor det er rigtig sjovt. Tag chancen og spil med helt gratis, det kan jo være, du bliver den næste vinder i Circle Ks mobilskrab.