Elgiganten skrab

Der er intet, der kan lokke kunder i butikken som en skrab og vind-kampagne. Så kan du tage en tur ud og handle og skrabe dig til spændende præmier samtidig. Og du kan gøre det hvor som helst. Hvis du sidder i bilen på parkeringspladsen eller måske står i køen på vej mod udgangen. Det kan du nu også med Elgiganten skrab.

Med skrab og vind elgiganten har du mulighed for at deltage i en elgiganten konkurrence, hvor du kan vinde masser af præmier. Elgiganten har alt inden for elektronik og computere, og derfor er det ikke her, du kan vinde en liter mælk. Du har muligheden for at vinde masser af rabatter og spare masser af penge på de produkter, du gerne vil have købt i Elgiganten ellers.

Få elgiganten skrab til mobilen

Skrabelodder er vældig populære, og det er også derfor, mange forretninger vælger at udlodder skrab. Kunderne elsker det. Skrabelodder kommer i mange former, men når forretninger og virksomheder udlodder dem, så er det som oftest gratis at deltage i. Det er en del af en marketingskampagne, og du betaler således bare med din opmærksomhed.

Selvom mange foretrækker et skrabelod i hånden og en mønt i den anden, så er der mange fordele ved at få skrabeloddet på mobilen i stedet for. Har du tænkt over, hvor meget fnuller, der er med almindelige skrabelodder? Det slipper du helt for med elgiganten skrab og vind.

Når du skraber, så lagrer den desuden gevinsten direkte på din mobiltelefon, så du ikke går glip af din præmie. Din gevinst kan således ikke gå tabt, hvis du skulle gå hen og miste skrabeloddet. Det kan ikke lade sig gøre med mobil skrab.

En af de største fordele ved mobil skrab er, at du kan skrabe, lige når det passer dig. Du behøver ikke vente på kiosken åbner, før du kan hente dit skrabelod. Du henter det bare via Elgigantens app direkte ned på mobilen. Her får du også alt inden for elgiganten spil, og du kan endda få en elgiganten julekalender, hvis det er den tid på året.  

Skrab dig til større julegaver

Skrabejulekalender er år efter år en stor succes i Danmark. Siden Danske Spil introducerede Quicks skrabejulekalender i 1995, er det blevet en fast del af godt og vel 2 millioner danskeres juletradition. Det er mange julekalendere. Og det er mange muligheder for at vinde en gevinst. Samtidig taler de til to af de hyggeligste ting, vi har herhjemme: Et skrabelod og en julekalender i ét.

Den trend vil Elgiganten gerne være med på. Andre virksomheder kører også julekalendere, og det er en virkelig hyggelig måde at skrabe julen ind på. Med Elgigantens skrabejulekalender kan du skrabe dig til større julegaver. Eller måske, hvis du er heldig, det du altid har ønsket dig.

Elgiganten har alt inden for hårde og solide pakker. Computere og tablet, mobiltelefoner og Tv, foto og video. Derfor er det også lidt sjovere at skrabe sig til præmier her, end det er nede i din lokale dagligvare forretning. En rabat hos Elgiganten er sådan en, der kan mærkes på pengepungen.

Når julen er over os, kan du gå ind på Elgigantens hjemmeside og skrabe dig til præmier hver eneste dag i december frem til jul. Du kan sprede masser af julehygge og juleglæde med Elgigantens julekalender. Du ved jo aldrig, om du får nogle af dine egne julegaver til familien i hus på den måde.

Skrabelodder for hele familien

Hvis du skraber og vinder med Elgiganten, så er du sikret en dag i en af deres forretninger. Og du kan tage hele familien med. Der er noget for enhver smag i Elgiganten, og så længe skrabelodderne er gratis, kan de mindste i familien også spille med. Det kan være de har mere held i skrab end dig.

Skulle I være så heldige at vinde, så er der masser af Elgiganten produkter at vælge imellem. Elsker du teknologi og gadgets, så er skrabelodder fra Elgiganten lige noget for dig. Måske finder du noget, du aldrig havde drømt om, du skulle ej. En ny telefon, en tablet, eller hvad med et go-pro-kamera? Mulighederne er mange, og skrabelodderne er en god måde at komme i gang på.

Tag ikke fejl, skrabeloddet er en god måde at hverve nye kunder i butikken på. Alle forretninger kæmper om din opmærksomhed, og det er godt at have in mente, når du skraber. Så længe du ikke betaler noget for skrabelodderne, så betaler du med din opmærksomhed. For den er penge værd for forretninger i detailbranchen.

Skrabeloddet i Danmark

Vidste du, at skrabeloddet først kom til Danmark i 1992? Da Danske Spil introducerede os for Quickloddet, var der sikkert mange, der var skeptiske. Men siden har skrabeloddet ikke set sig tilbage. Vi kender allerede til skrabejulekalenderens popularitet, men skrab med Quick har alle dage være populært. Derfor vil bruger mange virksomheder også skrab og vind som en måde at nå ud til kunderne på. Det er et smart og effektivt marketingsredskab, der virker.

Op igennem 90’erne og 00’erne udviklede skrabespillet sig voldsomt. Husker du Mandagschancen på TV2? Eller dengang sudoku var så stort, at du kunne skrabe gevinster med en sudoku-skrab? Ideer er der nok af, og der findes ikke det spil, der ikke er blevet afprøvet som skrabespil. Uanset om det er mobil skrab eller papirskrab, så kan skrabelodder et eller andet, der taler til mennesket i os.