Føtex skrab

Skrabelodder er kommet for at blive. Siden starten af 90’erne har skrabelodder været en af danskernes fortrukne spil. Derfor er der rigtig mange virksomheder i detailbranchen, som hopper med på vognen. Du kan også prøve føtex’ skrab og vind helt gratis og vinde præmier for enhver smag. Det gør turen ind for at handle lidt sjovere.

Føtex mobil skrab er et skrabelod, du kan hente direkte ned på mobilen. Selvom du måske kun har skrabet “ægte” skrabelodder før, så kan skrabelodder på mobilen være mindst lige så sjovt. Føtex skrab er sjovt for hele familien, og du kan spille med allerede i dag. Bare hent Føtex’ app, og så kan du komme i gang med det samme. Føtex skrab og vind er til dig, der ikke kan holde op med at skrabe.

3 fordele ved mobil skrab

Du tænker måske, at mobil skrab lyder lidt kedeligt i forhold til den ægte vare. Med god grund. Det er en helt særlig følelse at mærke mønten skrabe mod loddet. Bare lyden er fantastisk og et brand i sig selv. Til gengæld har skrabelodder af papir også nogle ulemper, som mobil skrab ikke kan bryste sig af.

1.     Du kan skrabe, når du vil

Hvis du har skyndt dig ned i kiosken for at hente ugens skrabelodder inden lukketid, så kender du problemet. Det er surt, at man skal op fra sofaen for hente skrabelodder. Det ville da være meget nemmere, hvis du kunne få det direkte på mobilen. Med mobil skrab får du skrabelodder direkte på mobilen, og du slipper for besværet med at rejse dig fra sofaen.

Du kan spille, når du vil, og ikke mindst hvor du vil. Det uanset om du sidder i toget på vej til arbejde eller står i køen i Føtex. Du kan bare tage mobilen frem og skrabe. Måske det endda lyder som den ægte vare, hvis du skraber rigtigt.

2.     Din gevinst går direkte ind på din konto

Hvis du har vundet på dit almindelige skrabelod, så gør du også, hvad du kan for at gemme den et sikkert sted. Men hvad nu hvis du gemmer den for godt? Så du ikke kan finde den? Nogle af os har prøvet at støvsuge alle hjørner i huset efter skrabeloddet, som blev væk. Det er surt at miste den præmie, som man havde glædet sig til.

Med mobil skrab stopper det her. Uanset om du vinder stort eller småt, så bliver præmierne lagret digitalt på din konto. Det kræver ofte en konto, før du kan skrabe på mobilen af sikkerhedsmæssige årsager. Det er blandt andet for at sikre, at du får dine retmæssige præmier. På den måde går du aldrig glip af at have vundet.

3.     Ikke mere skrabefnuller

Problemet med fnuller er måske i den lette ende, men hvis du har prøvet at skrabe mere end et skrabelod ad gangen, så hober fnulleret sig pludselig op. Og det sviner en del. Misser du nogle dage på din skrabejulekalender, så har du masser af fnuller til sig. Det kan heldigvis undgås.

Mobil skrab har heldigvis ikke samme problem. Du slipper for fnulleret, når du skraber på mobilen. Det eneste, du skal bekymre dig om, er, om du har strøm nok på mobilen eller fedtede fingre. Det har aldrig være lettere og renere at skrabe end med mobil skrab på telefonen.

Skrab højtiderne ind

Føtex er en af de virksomheder i dagligvarebranchen, som gerne vil have dig til at skrabe endnu mere. Føtex har fødselsdag hvert år, og i den anledning kan du prøve føtex skrab fødselsdag. Så kan du vinde en føtex spil gevinst. Der er masser af spændende konkurrencer i føtex, og det er bare med at slå til, når du kan.

Det samme gælder for julen. Har du hørt om føtex pakkeleg? Eller føtex pakkekalender? Julen bliver bare lidt sjovere og mere hyggelig med skrabelodder. Du kan deltage i det store pakkespil føtex hvert år til jul ved at hente appen fra Føtex. Så kan du spille med om større julegaver og prøve dig af mod de helt store gevinster.

Skrabeloddet er kommet for at blive

Danskerne er vilde med at skrabe. Det har derfor i mange år været et af danskernes fortrukne spil. Kan du huske Mandagschancen på TV2 fra slutningen af 90’erne? Vi elsker endda at se andre skrabe med om den helt store gevinst. Det samme gælder skrabejulekalenderen, der blev introduceret i 1995. Det er stadig den samme reklame, der kører i fjernsynet hvert år.

Skrabeloddet virker altså. Det er en sikker vinder på spilmarkedet, og selvom du måske ikke vinder hver gang, så kan skrabeloddet noget, som ingen andre spil kan. Du kan vinde med det samme. Du behøver ikke sidde og vente på, at dine tal blive trukket ud af bowlen om lørdag. Så snart du har købt et lod, kan du skrabe og vinde med det samme. Og det er der mange, der elsker.

Derfor har Danske Spil introduceret os for mange slags skrabelodder gennem årene. Bogstavjagt og sudoku har vi kunne få som skrabespil. Endda sænke slagskibe også. Det betyder, at skrabelodderne virker, og de fortsætter med at være enormt populære.

Du ser derfor også butikker som Føtex ride med på bølgen. Det er lidt sjovere at tage en tur i Føtex, hvis du kan skrabe dig til enten varer eller rabatter, imens du står i kø eller din partner kigger på make-up eller elektronik. Skrabelodder er en sikker vinder, uanset om du vinder eller ej.

Tag chancen med mobil skrab i Føtex og vind præmier for enhver smag. Du kan hente appen og læse meget mere om, hvad du kan spille, og hvad du kan vinde. Gå ikke glip af din chance for at gøre hverdagen i Føtex lidt sjovere.