Juleskrab

Julekalenderen er en hyggelig, dansk tradition, der går mange år tilbage. Den kommer også i mange former. Vi kender den fra både radio og fjernsyn og den klassiske julekalender, hvor vi vender lågerne, og der gemmer sig chokolade bagved. Pakkejulekalenderen kan være fyldt med hvad som helst, og julen er ikke det samme uden juleskrab & en julekalender.

Julekalenderen fungerer på den måde, at vi tæller dagene ned fra 1. december til juleaften. Det giver 24 låger, vi skal vende for hver dag, og det er en perfekt måde at komme i ordentlig julestemning på. Der er mange måder at lave en julekalender på, og derfor kan du også få skrabeloddet som julekalender.

De fleste af os kender Quicks skrabejulekalender. For 50 kroner kan vi spille med hele december om den store million. Det kræver 10 juletræer, og så har du vundet. Men vidste du, at der findes masser af skrabejulekalendere derude. Hvis du går lidt på opdagelse, så vil du finde, at mange virksomheder faktisk har skrabejulekalendere, hvor du kan skrabe dig til deres produkter eller rabatter på samme.

Det er en god forretning for butikker at lancere deres egen skrabejulekalender. Det er med til at skabe opmærksomhed omkring brandet samtidig med, at det omfavner den danske hygge på bedste vis. Findes der noget hyggeligere end en julekalender kombineret med et skrabelod? Derfor kan du få en skrabejulekalender, som du kan skrabe på din mobil, hvis du henter butikkernes app.

Circle K juleskrab

Hos Circle K har du kunne skrabe dig til præmier og produkter igennem flere år nu. Det har gjort turen til tanken lidt sjovere og knap så kedelig. De har haft masser af sommerskrab tidligere, men hvis du er sulten efter en gratis hotdog, kan du jo også prøve deres juleskrab. Det giver dig masser af mulighed for at vinde noget af det, du plejer at købe på tanken. Det er en dejlig rabat lige op til jul.

Bilka juleskrab

En af de store kæder som Bilka skal selvfølgelig også være med på vognen. Hos dem kan du spille både pakkeleg og gaveræs, så du kan sikre dig lidt større julegaver, end du plejer at få. Du kan få det hele i Bilka. Alt fra elektronik, bøger, haveredskaber, hvidevarer og selvfølgelig dine daglige indkøb også. Derfor skal du ikke snyde dig selv for de gode tilbud, der ligger og venter på dig alle dage i december.

Føtex juleskrab

Lige efter Bilka kommer selvfølgelig Føtex. De er godt nok lidt mindre, men de tilbyder også, at du kan skrabe julen ind. Her kan du også få lidt af det hele, og særligt hvis du synes, Føtex er lidt for dyrt normalt, så kan du jo snildt skrabe dig til rabatter på nogle af de dagligvarer, som du aldrig rigtig føler, du har råd til derinde. Føtex juleskrab er perfekt til at komme i den rette julestemning, hvis du vil spare penge.

Coop juleskrab

Hos Coop skraber du ikke på samme måde som hos de andre. Hvis du allerede er medlem, så kender du alt til deres pointsystem. Med pointene kan du købe visse varer og produkter til medlemspris og få masser af rabatter. Med Coops juleskrab kan du derfor skrabe dig til op imod 100.000 point, som du kan bruge på de tilbud, der passer dig. Det må være rabatter, der batter i sidste ende.

Meny juleskrab

Meny er en af Danmarks førende butikker for fødevarer. Du kan derfor igennem hele december skrabe dig til tilbud og produkter, som du kan få i deres butikker. Der er rig mulighed for at få de produkter, som du længe har haft øje for og med de penge, du sparer på juleskrab i Meny, kan du købe lidt flottere og dyrere julegaver til din familie.

Jysk juleskrab

Tja, Jysk juleskrab lyder som en dejlig begivenhed i Jylland, men her hentyder vi faktisk til Jysk Sengetøjslager. Så hvis du skulle være interesseret i noget mere sengetøj eller andre ting og sager til hjemmet, så kan du finde Jysk juleskrab på din telefon. Her kan du skrabe dig hele vejen igennem december med gode tilbud og rabatter på alle deres produkter. Det kan være, de har et godt tilbud til dig.

Oister juleskrab

Nu vil mobilselskabet Oister også være med på juletoget. Hos dem kan du skrabe julen ind i 2020 med gaver hver dag i december, og måske et godt tilbud på en telefon. Hvem ved, hvad der gemmer sig bag skrabelågerne. Hent deres app og bliv klogere på, hvad du kan vinde med Oister juleskrab. Hvis du ønsker dig en ny telefon i julegave, så kan du jo starte med at skrabe med Oister.

En god strategi til mersalg

En skrabejulekalender er ikke bare en kalender til jul, du skraber. Det er også hyggeligt, spændende og sjovt, og det giver lige lidt ekstra i dagene op til december, inden det for alvor går løs med flæskesteg, and, brun sovs og kartofler, risalamande og kirsebærsovs. Når vi sidder der ved bordet, så har vi været igennem en hel måneds hygge, ikke mindst takket være skrabejulekalenderen.

Men skrabejulekalenderen er også meget mere end det. Nogle vil påstå, at der ikke findes sådan noget som en gratis frokost. Så hvad med en gratis skrabejulekalender? Du kan også tage et spil What do you meme. Hvad er det lige præcis, du betaler med? Du giver din opmærksomhed. For det er den butikkerne er ude efter. Og det er helt legitimt at bruge en skrabejulekalender på vejen derhen.

Du skal bare huske på, at det er din opmærksomhed, og du kan bruge den, som du vil. Det er enhver forbrugers ret. Så hvis du får et godt tilbud på noget via en skrabejulekalender, så er det ikke ens betydende med, at du skal købe produktet. Tværtimod. Ret derfor din opmærksomhed mod det eller dem, der fortjener det. Særligt op til jul. Lad være med at bruge penge på alt muligt, du ikke har brug for, fordi du vandt et godt tilbud i en skrabejulekalender.

Se derfor skrabejulekalenderen for, hvad det er: En hyggelig marketingsstrategi. Og den må gerne virke på dig, så længe det faktisk er produkter, du kan bruge til noget. Så lad være med at lade dig friste af, at julen smager lidt sødere, når det hele er lidt billigere. Brug din opmærksomhed med fornuft, og så kan du skrabe julen rigtigt ind.