McDonalds skrab

Skrabelodder er populære som aldrig før i Danmark. Derfor er der også mange supermarkeder, tankstationer og fastfood-kæder, som bruger skrabeloddet til at komme tættere på deres kunder og måske endda få flere at slagsen i butikken ligesom McDonalds skrab. De fleste skrabelodder er ganske gratis og kan let findes vi apps på telefonen. Herfra kan man skrabe sig til præmier som rabatter og andre varer, som normalt kan købes i butikken.

Nu er McDonalds også hoppet med på vognen. Med McDonalds skrab kan du skrabe dig til lækre præmier som cheeseburgere, Big Macs og måske en McFlurry, hvis du er rigtig heldig. Du har mulighed for at skrabe både sommer, sensommer og til vinter, hvor de har deres årlige juleskrab. Med mobil skrab McDonalds kan du skrabe dig til alle slags lækre præmier.

Tag sensommerchancen med McDonalds

Før i tiden havde McDonalds sommerchancen. Det har kørt igennem en årrække, og du kunne vinde alt fra cheeseburgere til chili cheese tops og McFlurrys. Fra deres app kunne du deltage i McDonalds spil lige på mobilen og særligt McDonalds skrabespil, hvor du kunne skrabe dig til store som små præmier. Sommerchancen hos McDonalds var en stor succes, og mange har siden deltaget.

I år 2020 er sæsonen lidt anderledes og McDonalds har derfor tilbudt Sensommerchancen i stedet for. Det er et skrabespil præcis ligesom Sommerchancen, hvor du kan skrabe dig til præmier. Hver dag sætter de en masse produkter på højkant, som du kan vinde. Så hvis du er sulten så tag chancen, inden sensommeren er forbi. Gør som mange andre danskere og gør sommerchancen til en splinterny sommertradition.

Når du henter skrab og vind McDonalds på din telefon, så er reglerne enkle. Du skraber og ser straks, om du har vundet en præmie. Det tager ikke længere end et par sekunder, og du kan få stillet din sult med det samme. Det eneste, der kræves, er, at du opretter en McDonalds ID-konto, men det er let at gøre. Regler og vilkår gælder selvfølgelig, men appen og kontoen er gratis at hente og oprette.

Fordele ved mobil skrab på McDonalds

De fleste elsker følelsen af at stå med et skrabelod i hånden, efter de lige har været et smut i kiosken. Mønten mellem fingrene og skrabefnulleret, der flyver af loddet – findes der noget bedre? Ja, selvfølgelig den helt store gevinst, men skrabelodder kan også noget i sig selv. Derfor er der også mange, som måske er lidt skeptiske, når det kommer til mobil skrab.

Som så meget andet så er skrabelodder også blevet digitaliserede. Og det er der flere fordele ved:

  • Du slipper for fnulleret
  • Du kan skrabe, når du vil
  • Du har altid præmien på din telefon

Hvis du elsker at skrabe skrabelodder i sengen, så kender du sikkert også til det skrabefnuller, som samler sig. Så skal du feje eller støvsuge det op, og det kan være en værre rengøring, hvis du har skrabet mange. Med mobil skrab slipper du lige præcis for alt fnulleret. Der er ingen rengøring, og det eneste, du behøver at bekymre dig om, er fedtede fingre efter den cheeseburger, du lige har spist.

Med mobil skrab hos McDonalds er der også den fordel, at du ikke behøver bekymre dig om, hvor længe kiosken har åben. Du kan hente lodder, når du vil og skrabe, hvor du har lyst til. Så kan du få stillet din skrabelyst, når det passer dig.

Hvis du har skrabet på et fysisk skrabelod og måske været så heldig at vinde en præmie, så har du måske hængt den på køleskabet. Men ikke altid. Med fysiske skrabelodder er der altid en risiko for, at de bliver væk, og det er bare surt, hvis man har vundet den helt store gevinst. Hvis du har dine skrabelodder på mobilen, så forsvinder de ikke, medmindre du mister telefonen. Derfor er det en langt sikrere løsning, særligt hvis du skraber om penge.

Skrab julen ind hos McDonalds

Noget af det bedste op til jul er en skrabejulekalender. Det er en sikker vinder i ethvert dansk hjem efterhånden. Skrab er bare hyggeligt, og hvis du kan få 10 juletræer i år, så er julen reddet. Måske er du heldig med, at det bliver i år, julegaverne er lidt større, end de plejer at være.

Den bølge er McDonalds selvfølgelig med på. Med McDonalds julespil kan du skrabe julen ind og vinde masser af fede præmier. Lige fra sodavand til burgere og pomfritter til desserter i alle slags. Du kan vinde det hele på McDonalds og op til jul er det ekstra spændende og enormt hyggeligt. Så snyd ikke dig selv for julepræmier og lidt ekstra julehygge.

Et skrabelod for enhver smag

Siden begyndelsen af 90’erne har skrabeloddet været en fast bestanddel af danskernes spillevaner. Da Danske Spil i 1992 introducerede Quickloddet, tog det hurtigt fart. Siden kom Tv-programmer som Mandagschancen til, hvor seerne kunne følge med i, om deltagerne vandt de 250.000 kroner, der var på højkant. Selv som seer var det spændende at skrabe.

Siden har fulgt mange slags spil. Op gennem 00’erne begyndte Danske Spil at eksperimentere med formatet lige fra sænke slagskibe, bogstavjagt, sudoku og deal-no-deal. Du kunne simpelthen skrabe det hele. Skrabeloddet har derfor udviklet sig til et habilt underholdningsprodukt, som danskerne elsker at give sig i kast med.

Derfor er der også mange supermarkeder og fastfoodrestauranter, der begynder at bruge skrabeloddet, som en måde at tiltrække nye kunder på. For det nemlig rigtig hyggeligt at skrabe sig til gratis præmier for enhver smag. Det gør det lidt sjovere at tage på McDonalds, hvis du kan få en gratis burger med ovenikøbet. Og måske en dessert. Hent derfor appen allerede i dag, så du kan vinde den næste burger, der er på højkant.