Netto skrab

Danskerne elsker skrabelodder. Sådan har det været i snart 30 år, siden Quickloddet blev introduceret. Derfor er der også mange supermarkeder, der hopper med skrabebølgen. Med netto skrab kan eksempelvis du skrabe dig til præmier og rabatter i din lokale Netto. Du kan også få det direkte på mobilen, og med mobil skrab netto kan du skrabe, lige når du har lyst til det. Spil og vind i Netto med mobil skrab på din telefon.

I mobil skrab netto er der præmier for enhver smag. Du kan måske være så heldig at skrabe dig et års forbrug af pølser. Eller måske en ordentlig rabat på en kaffemaskine. Det er det fantastiske ved skrabelodder – alt kan gemme sig bag felterne, man skraber i. Derfor er skrabeloddet stadig populært, uanset om det er penge eller præmier, man spiller om.

Skrab og vind netto er et spil, du kan hente på mobilen. Med netto skrab og vind kan du vinde præmier i din lokale Netto, og du kan skrabe, spille og vinde, lige når det passer dig. Spil og vind allerede i dag ved at hente Nettos app til din telefon.

Fordele ved mobil skrab i Netto

Det er svært at slå følelsen af en mønt i en den hånd og et skrabelod i den anden. Der er bare noget magisk over lyden af skrab. Derfor er der også mange, der er skeptiske, når det kommer til skrabelodder på mobilen – hvad er den af? Sådan er det med al digitalisering.

Dog er der flere fordele ved mobil skrab, som du måske ikke engang har tænkt over. Hvis du elsker at skrabe dine lodder i sengen, så er du helt sikkert også blevet træt af alt det skrabefnuller, der samler sig på sengetøjet, når du er færdig. Hvis du har købte mange lodder, så bliver det hurtigt noget værre gris. Det slipper du helt for med mobil skrab.

Måske har du siddet ængsteligt og holdt øje med klokken, fordi du lige skulle ned og hente et par skrabelodder i kiosken, inden den lukkede. Med mobil skrab behøver du slet ikke bekymre dig om åbningstider i butikken. Du kan når som helst og hvor som helst hente skrabelodder ned på telefonen. Let og enkelt.   

Hvis du har skrabet på et fysisk skrabelod og vundet en stor gevinst, så er den pludselig mange penge værd. Et skrabelod kan alligevel hurtigt blive væk. Der er intet værre end at finkæmme sin lejlighed efter et skrabelod, som alligevel hænger på køleskabet. Bare tanken er ulidelig. Med mobil skrab har du altid dine præmier lige ved hånden på telefonen. Så slipper du for bekymringerne, når skrabeloddet pludselig er tusindvis af kroner værd.  

Skrabelodder for enhver smag

Man kan sige, at Danske Spil tog en chance, da de introducerede Quickloddet i 1992. Det var det første danske skrabelod. Siden har skrabeloddet ikke set sig tilbage. Måske husker du også Mandagschancen på TV2 i slutningen af 90’erne? Her var det spændende at følge med i andre, der skrabede, og om de nu vandt de 250.000 kroner, der var på højkant.

Siden dengang har skrabeloddet antaget forskellige former, og der er eksperimenteret med alt for sudoku, bogstavjagt og sænke slagskibe. Skrabeloddet har fået en særlig plads i danskernes hjerte, når det kommer til spil, og det er en af de mest foretrukne spilleformater herhjemme.

Når det kommer til popularitet, er der intet, der slår skrabejulekalenderen. Det anslås, at op imod 2 millioner danskere hvert år spiller med om større julegaver. Det er en blanding af den danske hygge ved julekalenderen og det ekstravagante i tanken om at vinde en hel million kroner. Skrabejulekalenderen kan bare noget, som andre spil har svært ved at være med på.

Alle vil have skrabelodder

På grund af skrabeloddet popularitet er der også mange supermarkedskæder og andre virksomheder inden for detailbranchen, der prøver skrabeloddet af. Mange udbyder dem endda gratis, hvis du handler i deres butikker. Det kan være tankstationer som Circle K, fastfood-restauranter som McDonalds eller discountbutikker som Netto.

Med skrabelodder er det let at vinde præmier, når du har lyst til det. Og det får simpelthen flere kunder i butikken. Det er altid lidt sjovere at tage en tur ned og handle, hvis du kan skrabe dig til en god rabat i mellemtiden. Eller måske være så heldig at vinde en præmie.

I Netto mobil skrab er der masser af præmier på højkant. Du skal bare hente appen på din mobil, så kan du skrabe, lige når du har lyst til det. Du kan gøre turen i Netto meget mere underholdende og skrabe dig til masser af gratis produkter, som du kan hente kvit og frit. Her er et skrabelod, du faktisk kan bruge til noget. Skrab og vind med samme sind, siger de i Netto, og du kan hente dine skrabelodder allerede i dag.