Power skrab

Når vi taler om power skrab, så taler vi ikke om en powernap. Power er et af de største elektronikkæder i Danmark, og du kan få alt inden hårde hvidevarer, TV, computere og mobiltelefonen. Selv med meget, meget mere. Power skrab er Powers helt egne skrabelodder, hvor du kan vinde præmier for enhver smag. Du kan skrabe og vinde alt fra rabatter til nogle af de præmier, som Power udlodder.

Skrabeloddet er vældig populært i Danmark. Det er en af danskernes fortrukne måder at spille på. Derfor vælger mange virksomheder og forretninger også at lancere deres egne skrabekonkurrencer for at lokke kunder i butikken. Og det virker. Det er lidt sjovere at stå i kø i forretningerne, hvis du kan skrabe dig til en præmie imens.

Med skrab og vind power kan du få noget power i dine skrabelodder. Power skrab og vind er din chance for at få fingrene i nogle af de produkter, som Power udbyder. Så hvis du er interesseret i elektronik og gadgets eller måske bare en ny tørretumbler, så er power skrabelodder lige noget for dig.

3 fordele med mobil skrab  

De fleste elsker skrabelodder, fordi de vinder præmier. Det er indlysende. Men selv når man taber, så er spændingen alligevel intakt, fordi man står klar med mønten. Det er jo aldrig til at vide, om man vinder eller ej. Skrabelodder er en oplevelse i sig selv, bare lyden af et skrab kan vække skrabesanserne hos de fleste.

Derfor er der også mange skeptiske stemmer, når det kommer til mobil skrab. Er oplevelsen virkelig den samme som med et skrabelod af papir? Her får du 3 fordele ved mobil skrab, som du måske ikke har tænkt over:

1.     Aldrig mere fnuller

Hvis du skraber flere lodder på én gang, så kender du også til problemet: Alt det fnuller ligger bare overalt. Og det sviner. Med mobil skrab slipper du for at rydde op efter dig selv. Så er det kun dine fedtede fingre, du skal værne om. Du kan med god samvittighed spritte dem af, inden du skraber dine skrabelodder.

2.     Gevinsten bliver ikke væk

Har du nogensinde glemt, hvor du nu lagde dit skrabelod med gevinst på? Ja, det er irriterende, når man ikke kan huske det sikre sted, man lagde sin præmie. Med mobil skrab får du gevinsten lagret direkte på din konto eller på mobilen. Det betyder, at den ikke bare lige bliver væk, fordi du glemmer, hvor du har lagt din telefon.

3.     Skrab, når du vil

Enhver der elsker skrabelodder, kender også til følelsen af, at man lige skal nå ned i kiosken, inden de lukker. Man skal jo have sine skrabelodder. Med mobil skrab behøver du slet ikke spekulere mere over, hvornår kiosken åbner og lukker. Du kan bare hente skrabelodderne direkte ned på mobilen og skrabe, når du har lyst. Lettere har det aldrig været.

Med power skrab kan du få skrabelodder direkte på mobilen. Det betyder, at du slet ikke behøver bekymre dig om alle de kvaler, der normalt er forbundet med skrabelodder af papir. Så længe du har en konto hos Power, kan du få gratis skrab hver dag.

Det vidste du måske ikke om skrabeloddet

Det virker som om skrabeloddet har været her, siden ruder konge var knægt. Men faktisk var det først i begyndelsen af 90’erne, at skrabeloddet kom til Danmark. Med ikke mere end 30 år på bagen har den udviklet sig til at være en af danskernes førende måde at spille på. Skrabeloddet har været en ubetinget succes, siden Quickloddet kom til verden i efteråret 1992.

Det er der mange grunde til. Skrabeloddet blev opfundet som en måde, hvor folk kunne spille og vinde uden at vente helt til weekenden på, at deres tal blev trukket op af bowlen. Skrabeloddet giver dig en øjeblikkelig gevinst. Og du kan selv bestemme, hvor og hvornår du skraber. Denne frihed har været med til at sikre skrabeloddets popularitet ikke mindst i Danmark.

Siden Quickloddet har vi set skrabelodder i mange former. Skrabejulekalender er en fantastisk måde at lade op til juleaften på. Op imod 2 millioner danskere spiller med hvert år, og det er et tal, der vokser år for år. Du finder også spil som sudoku og sænke slagskibe som skrabelod, så det er en populær måde at vinde på.

Derfor er der også mange forretninger og virksomheder i detailbranchen, der bruger skrabelodder som en måde at møde nye kunder. Det er uden tvivl en måde at give folk lidt ekstra, når de tager ud og køber ind. Det samme gælder for Power. Med power skrab og vind kan du tage en tur ned i din nærmeste Power-forretning og vinde masser af præmier.