Quick skrab

Når vi taler om quick skrab, så taler vi om dem, der har været med fra begyndelsen. Husker du Quickloddet fra begyndelsen af 90’erne? Danske spil lancerede i 1992 Quickloddet, som en måde at introducere skrabeloddet for danskerne. Og vi var vilde med det. Siden har skrabeloddet ikke se sig tilbage, og du kan i dag få skrabelodder i alle slags.

Med et skrabelod fra Quick får du ikke bare et skrabelod. Det er en oplevelse. Du får mulighed for at vinde masser af penge eller præmier, lige når det passer dig. Skrabeloddet blev opfundet som en måde, folk kunne vinde i lotto på, uden de behøvede at vente til lørdag, hvor deres tal blev trukket op af bowlen. For mange var det, den eneste måde at spille lotto på, så da skrabeloddet kom til, revolutionerede det måden, folk spillede på.

I dag kan du også får mange slags skrabelodder. Du kan få påske skrab quick og en juleskrabekalender og prøve dig af med quick pakkejagt og mange andre quick spil. Bare fordi de hedder Quick behøver det ikke være hurtigt overstået. Med Quick skrabespil kan du gå på opdagelse i en hel verden af skrab. Måske kan du vinde den helt store gevinst.

Skrab dig ind i højtiderne

Det unikke ved Quicks skrabelodder er, at de tilpasser dem sæsonen. I 1995 kom skrabejulekalenderen til, og den har været så populær, at det er den samme reklame, de viser i fjernsynet år efter år. Konceptet er da også det samme. Du skraber for hver dag i julemåneden fra den 1. til den 24. december.

På den tid skal du samle på ikoner af flere slags, og hvis du får 10 juletræer, så vinder du en hel million kroner. Får du 3 julelys vinder du 25. Spændet er vidt, men spændingen er til gengæld intakt. Hvem har ikke prøvet at stå med 8 julemænd og 9 juletræer dagen før juleaften? Det er det, en skrabejulekalender kan. I dag kan du også skrabe for hver søndag i advent og vinde yderligere præmier.

Julen er bare ikke den samme uden en skrabejulekalender fra Quick. Sådan er der mange familier, der har det. Derfor er der godt og vel 2 millioner danskere, der hvert år spiller med. Julehyggen bliver lige intensiveret en smule, når muligheden for større julegaver melder sig på banen. Hvis du aldrig har prøvet en skrabejulekalender, så svarer det efterhånden til, at du aldrig har fejret jul.

Siden har Quick udvidet deres skrabehøjtider til påsken også. Her handler det om at skrabe sig til en hel eller en halv million kroner ved at skrabe påskeæg. Bare vent til påsken og se. Det er sjovere at skrabe sig til en påskekylling end selv at være en.

Masser af skrabespil med Quick

Du kender selvfølgelig Million Quick, måske har du hørt om Bogstavjagten, men hvad med Guldbarren? På Quick hjemmeside findes der masser af skrabespil, du med garanti ikke vidste eksisterede. Her får du en lille smagsprøve på, hvad det er for Quick skrab, som du er gået glip af:

  • Listetyven
  • Slagskib i sigte
  • Mini Quick
  • Hit med ordet
  • Danske skatte
  • Kaffepausen
  • Heldig Kartoffel
  • Eldorado
  • Fodboldfeber
  • Mange, mange flere

Navnene bliver kun mere kreative herfra. Du kan finde det skrabespil, som passer bedst til dig, og vitterligt noget for enhver smag.

Bogstavjagten er et skrabespil, hvor du skal skrabe bogstaver fri, så de danner et gyldigt ord. Hvis du elsker kryds og tværs, er det her måske noget for dig. Listetyven er også et interaktivt spil. Her skal du gå fra værelse til værelse, hvor der venter forskellige tyvekoster. Hvis du får 4 ens af samme genstand, så vinder du beløbet, som genstanden er værd. Det er lidt sjovere, særligt hvis man godt kan lide interaktive spil.

Indskudsbeløb varierer fra spil til spil. Du kan spille for helt ned til 1 krone i Listetyven, mens dit indskud i et spil som Guldbarren kan lægge sig helt op på 60 kroner. Men husk på, at jo højere dit indskud er, jo højere er gevinsten også. Listetyven er måske et sjovt spil, men pengene, du kan vinde, er relativt små i forhold til andre spil.

Skrab og vind med samme sind

Når du spiller om penge, uanset om det er tipslørdag, skrabespil, lotto eller casino, så skal du huske at spille efter, hvad du har råd til. Når man vinder, kan man hurtigt få smag for det. Det samme gælder Quick. Skrabelodder kan være særligt vanedannende, og det føles bare godt, når man vinder.

Men når du skraber, skal du huske, hvorfor du gør det. Det er ikke en investering, for du er ikke garanteret at vinde pengene. Det handler udelukkende om held. Måske er du heldig at vinde den store gevinst, men sandsynligheden for, at du er uheldig og taber det hele, er meget højere.

Derfor skal du først og fremmest spille, fordi det er underholdende. Quick skrabelodder er en sjov tilføjelse til hverdagen. Men hvis dit spil begynder at gå ud over hverdagen, så er det måske ikke så sjov længere. Mind dig selv om, hvorfor du spiller, så bliver det også en sjovere dag.