Skrab og vind

Skrabelodder er populære som aldrig før. Særligt i Danmark hvor skrabelodderne igennem årtier har fascineret os i alt fra skrabejulekalendere til helt almindelige quicklodder. Der er noget hyggeligt ved skrab og vind. Særlige hvis det er skrab og vind gratis. Mange kæder i detailbranchen udlover gratis skrabelodder som en del af deres marketingsstrategi. Det er jo dejligt, at du, inden du tager ned og handler, lige kan skrabe dig til en rabat.

Skrab og vind er et koncept, der er blevet populært, fordi man med det samme kan tjekke sit skrabelod for gevinst. I stedet for at sidde og vente til lottotallene bliver trukket om lørdagen, så kan man efter en tur i kiosken med det samme se, om man har vundet. Og derfor foretrækker mange denne måde at spille på. Særligt hvis det gælder penge og de helt store gevinster.

I detailbranchen er mange kæder derfor begyndt at bruge skrabelodder som en måde at nå deres kunder på. Det er altid lidt sjovere at handle ind, hvis du kan skrabe dig til produkter eller rabatter. Også selvom det bare er en liter mælk, så er det da federe, når den er gratis.

Skrabespillet bliver altså brugt til at lokke kunder til på en naturlig og spændende måde. Når man kan spille sammen med andre om alt fra dagligvarer til rabatter, så er det alligevel lidt sjovere at deltage. Det skal dog huskes, at det er en del af en markedsføringsstrategi, der skal få flere kunder i butikken. Men hvis du kan vinde præmier på det, så kan det ikke være helt så slemt.

Gå på opdagelse i butikkernes skrabelospil

Mange butikker både i Danmark og udlandet udlodder skrabespil, som du kan deltage i helt gratis. Det gælder alt lige fra store sodavandsproducenter til dagligvarebutikker. Hvis de mener det alvorligt, så har de også et skrabelod til dig.

Skrab og vind Føtex

Føtex’ skrabelodskampagne blev ført online via mobilen. Med mobil skrab kunne du skrabe dig fra alt til små og store præmier i Føtex. Tidligere har man kunne modtage en sms fra Føtex til sin telefon, hvor man kunne vinde, hvis man skrabede tre ens Føtex-logoer, og så var der gevinst.

Føtex havde også et spil til jul, hvor du kunne skrabe dig igennem december. Når man i forvejen er i julestemning, så er det bare hyggeligt med et spil, der giver dig muligheden for at vinde større julegaver. Skrabejulekalendere er i forvejen noget af det hyggeligste, du kan få fat i.

Circle k skrab og vind

Hos Circle K har du også kunne få gratis skrabelodder. Mens du har tanket, så kunne det da være meget rart med en gratis hotdog eller måske en cola til? Det er sådan noget, du har kunnet skrabe og vinde hos Circle K.

Skrabespillet foregik over mobilen, og det var rigtig populært og med til at booste Circle K som tankstation i Danmark. Mobil skrab er vældig populært og nemt, og derfor er det helt naturligt, at en kæde som Circle K tilbyder dig masser af skrabespil henover sommeren.

Skrab og vind Netto

Netto er en af de største discountkæder i Danmark. Så selvfølgelig skulle de da også have skrabespil. Det bedste ved Nettos skrabespil er, at du vinder varer, som du har behov for derhjemme. Selvom det ikke er de største pengepræmier, det drejer sig om, så er der stadig masser af spænding om gevinsterne.

Lige de andre så foregik Nettos skrabespil også over mobilen. Der er mange fordele ved mobil skrab, og længere nede kan du læse lidt mere om, hvilke fordele du får, når du skraber dine spil på din smartphone.

Skrab og vind coca cola

Coca Cola er en af de seneste store virksomheder, som udlover skrabespil. Du kender det måske allerede fra kapslerne i slutningen af 90’erne. Hvis du købte et produkt fra Coca Cola kunne du under kapslen få en kode, som du kunne vinde med. Det var derfor altid lidt spændende at købe en ny colaflaske for hvad nu, om man havde vundet?

Derfor er Coca Cola heller ikke fremmed overfor konceptet med skrab og vind. De forstår også, at det tiltaler danskerne meget, og derfor har de lanceret deres egne skrab og vind-konkurrencer.

Skrab og vind 7 eleven

Der er så mange 7 eleven-butikker i Danmark, at det efterhånden er svært at tælle dem alle sammen. Der står næsten en på hver eneste station i landet efterhånden. Derfor har de også mange skrabeglade kunder, og de skal da have lov til at skrabe sig til noget gratis kaffe indimellem.

Med 7 eleven skrab og vind på mobilen har mange skrabet sig til nogle dejlige rabatter. Helt i tråd med skrab og vind konceptet har 7 eleven fundet sin kunder ved at tilbyde dem lige lidt mere end de andre kiosker. Derfor er 7 eleven også en af de populæreste kæder den dag i dag.

Bilka skrab og vind

En af de største detailvirksomheder i Danmark kunne heller ikke holde sig fra skrab og vind. Bilka skulle selvfølgelig være med. De har endda udvidet deres koncept, så de særligt op til jul havde både pakkespil og gaveræs som en del af deres skrabespil på mobilen.

Bilka er en af de største varehuse i Danmark, og hos dem har du kunnet spare rigtig mange penge ved at vinde præmier i deres butikker. Hos dem har man kunnet vinde både stort og småt, alt fra tilbud til større præmier.

Fordele ved mobil skrab

Mange skæver måske ved tanken om at skulle skrabe sine skrabelodder på mobilen. Der er noget over det, der bare ikke føles rigtigt. Mobil skrab er dog lavet så autentisk som muligt med rigtige lyde og det hele. Så føles det næsten, som om du står med mønten i hånden og skrabeloddet i den anden. Det er en svær følelse at slå. Alligevel har vi fundet et par fordele eller tre, som du bør læse før du render ned i kiosken efter dine næste skrabelodder.

1.     Slip for fnulleret

Hvis du har været vant til almindelige skrabelodder, så har du også oplevet fnuller rundt omkring. Særligt hvis du har skrabet mange ad gangen, så kan der hurtigt komme fnuller over det hele. Med mobil skrab slipper du for den slags. Det svinder ikke at skrabe på mobilen. Det eneste du skal være opmærksom på, når du mobil skraber, er, hvor dine fingre har været sidst.

2.     Glem ikke dit skrabelod

Har du nogensinde forlagt dit skrabelod et sted? Hvad med efter du har skrabet den store gevinst? Det kan hurtigt blive et mareridt at lede efter et glemt skrabelod, og jo flere penge, der står på sedlen, jo værre er det. Med mobil skrab får du indbetalt præmien direkte på din konto. Det betyder, at du ikke skal ned i kiosken for at veksle dine gevinster, uanset hvor store og små de er.

3.     Skrab når du vil

Hvis du kommer sent hjem fra arbejde en dag, og du ikke har nået at købe skrabelodder, inden købmanden lukker, så kan det blive lidt irriterende. Med mobil skrab kan du skrabe og spille, lige når du vil. Det betyder, at du kan tage skrabeloddet med på farten uden fare for at miste det. Du kan skrabe det i toget, i bussen eller derhjemme i sofaen midt om natten, hvis det er det, du vil. Mobil skrab tilbyder bare noget andre muligheder, end et helt almindeligt skrabelod gør.

Uanset hvordan du skraber, så skal du huske, at det skal være hyggeligt. Der er en grund til, at skrabejulekalendere bliver skrabet år efter år. Det handler måske ikke altid om den store gevinst, men mere at man skraber sammen med familien, samler spænding i løbet af december og bygger julehyggen op. Spil derfor altid med hyggen i førersædet. Så undgår du at bruge flere penge, end du måske havde regnet med.