Skrabejulekalender

Har du nogensinde tænkt over, hvordan julen kan blive lidt hyggeligere? En skrabejulekalender er den perfekte måde at lade op til juleaften på. For hver dag i december kan du skrabe dig frem til præmier store som små. Det giver lige et ekstra skud julehygge, når chancen for større julegaver ligger og lurer under overfladen.  

Mange danskere får allerede en quick skrabejulekalender som et af deres faste juleritualer. Det betyder rigtig meget for mange, og særligt familier skraber sammen med om den helt store gevinst. Derfor er der også mange andre, som bruger julekalender skrab til at vinde sig ind i danskernes hjerter. Det gælder flere butikker og forretninger inden for detailhandel.

En julekalender er altid en god måde at sprede lidt ekstra julestemning på. Og hvis du endda kan skrabe julekalender i stedet for at se den i fjernsynet, så har du en sikker vinder. Skrabeloddet er en af danskernes fortrukne spil, og det vokser bare i popularitet. Derfor begynder virksomheder også at få øjnene op for, hvordan en gratis skrabejulekalender kan give lidt flere kunder i butikken.

Den klassiske skrabejulekalender

Du kender reklamen fra fjernsynet. Faren vågner op i sin pyjamas lidt før de andre og går ind i julestuen, hvor træet lyser fint og flot. Gaverne står klar. Så finder han skrabejulekalenderen frem og begynder at skrabe. Men han stopper ikke ved én, nej, han fortsætter simpelthen. Hans ansigt bliver grådigt, for han kan ikke vente helt til juleaften. Pludselig står hans datter foran ham og skammer på ham, for man kan da ikke snyde med skrabejulekalenderen.

Siden 1995 har de sendt reklamen på Tv, og der er en grund til, at den holder den dag i dag. En danske spil skrabejulekalender er nemlig en sikker vinder op til jul. Ifølge Danske Spil er der nemlig op imod to millioner danskere, som spiller med hvert år om 1 millioner kroner. Derfor er der også præmier på op imod hvert andet lod. Derfor har du også gode muligheder for at vinde, hvis du spiller med.

Quicks skrabejulekalender foregår på den måde, at du skraber et felt for hver dag i december frem til juleaften. Der er derfor 24 felter i alt. Det gælder om at få 10 juletræer i sidste ende. Så får du millionen. Du kan også ende på 3 julelys og vinde 25 kroner. Og så er der alle kategorierne midt imellem.

Der er altså muligheder for at vinde masser af pengepræmier med en skrabejulekalender. De senere år har du også haft mulighed for at spille med på søndag i advent. Her har du haft mulighed for at vinde flere pengepræmier oveni. Det vil sige, at du faktisk har mulighed for at vinde to præmier på ét skrabelod. Det, må man sige, er juleånden, når den bedst.

Få din skrabejulekalender online

Du kan som noget nyt også få din skrabejulekalender på nettet fra Quick. Igen i år kan du skrabe dig frem til den store gevinst denne gang bare online. Det foregår på præcis samme måde som med en almindelig skrabejulekalender, det foregår bare på nettet. Oplevelsen er så autentisk som mulig helt ned til skrabelyden.

Der er flere fordele ved at skrabe julekalenderen på nettet frem for hjemme i stuen foran fjernsynet:

  • Ingen fnuller
  • Gevinsten lagres
  • Køb og skrab, når du vil

Har du eksempelvis problemer med fnuller på hjernen, når du skraber, så kan en online skrabejulekalender være noget for dig. Hvis du er kommet bag eller skraber foran, så kommer der masser af skrabefnuller alle vegne. Det kan du undgå med en skrabejulekalender på nettet. Det er samme julekalender bare uden papir og fnuller.

Derudover opbevarer Danske Spil gevinsten for dig på din konto. Det betyder, at du ikke mister din gevinst, hvis eksempelvis julekalenderen skulle blive væk. Det kan den nemlig ikke. Selv med små beløb som 25 eller 50 kroner, kan det være let at glemme at få indløst gevinsten. Når gevinsten kommer direkte ind på din konto, så har du den altid til rådighed med det samme.

Nåede du ikke at købe en skrabejulekalender til den 1. december? Så kan du stadig nå det, hvis du får den online. Fordelen ved en skrabejulekalender online er også, at ingen kan se, om du “snyder” lidt foran. Så hvis du er på 9 juletræer og gerne vil have den sidste, så kan du skrabe i det skjulte, når du sidder foran computeren. Det gør Quicks lotto skrabejulekalender er den bedste på markedet.

Få en gratis skrabejulekalender

Som et led i en marketingsstrategi findes der i dag masser af virksomheder, der fejrer julen ind med en skrabejulekalender. Du kan ofte få dem online, og de er ganske gratis som oftest. Det er din mulighed for at vinde masser af præmier. Det kan være store og små, og det kan dreje sig om rabatter i forretninger som Elgiganten eller Bilka.

Det er vigtigt at huske på, at det er en måde for forretninger at få flere kunder i butikken på. De sælger flere ting på det, men du kan også spare penge. Hvis du er interesseret i ting fra butikkerne, men gerne vil vente på det rigtige tilbud, så kan en skrabejulekalender være den helt rigtige måde at vinde rabatter på.

Derudover er det bare lidt hyggeligere at skrabe op til jul. Hvis julepakkerne kan blive lidt større, end de plejer at være, fordi du har skrabet dig til den store gevinst, jamen sådan skal det da være. Julekalenderen er et perfekt redskab for butikker og forretninger at skabe noget hyggeligt opmærksomhed på. Det ville næsten være ærgerligt ikke at omfavne julehyggen på den måde.

Derfor kan du hente butikkernes apps og gå på opdagelse i, hvilke julekalendere der er på markedet. Du vil helt sikkert blive overrasket over, hvor mange julekonkurrencer, der findes. Det starter ofte i midten af november, så snart det første julepynt er kommet op. Så snyd ikke dig selv for en masse gode og gratis tilbud. Spil med og være med til at skrabe julen ind igen i år.