Varelotteriet skrab

Varelotteriet er et af Danmarks ældste og stolteste lotterier. De er derfor også hoppet med på den skrabelodsbølge, der vælter ind over landet for tiden. Varelotteriet skrab er en online tjeneste, hvor du kan skrabe dig til små og store pengepræmier. Du får fingrene i et varelotteriet skrab ved at købe lottosedler for et minimumsbeløb per sæson. Derfor er skrabelodskampagnen betinget af køb.

Hvis du spiller for mere end 223 kroner i en sæson hos Varelotteriet, får du tildelt skrabelodder, hvor der er gevinster for op til en halv million kroner. Du kan også vinde rejsegavekort og mange flere pengepræmier i alle størrelser. Så snart du har givet dit samtykke, vil du modtage post fra Varelotteriet digitalt, hvor du vil få dine skrabelodder. 

Vild med skrabelodder

Danskerne er vilde med skrabelodder, så de er populære som aldrig før. Siden begyndelsen af 90’erne, hvor Quickloddet kom på markedet fra Danske Spil, så har skrabeloddet ikke set sig tilbage. Siden er skrabeloddet blev en del af den danske kultur, særligt efter skrabejulekalenderen kom på markedet.

Siden 1995 har skrabejulekalenderen været en fast bestanddel af mange danske hjem. Det er anslået, at op imod en tredjedel af alle danskere får en skrabejulekalender til jul, og det må siges at være noget af en bedrift. Det er derfor også den samme reklame, vi så på Tv i midten af 90’erne, som stadig kører op til jul. Hvis det ikke fejler noget, så lad være med at fikse det.

Skrabeloddet har haft mange former i Danmark. Mandagschancen kørte i fjernsynet fra midten af 90’erne, og siden har vi kunne spille sudoku, bogstavjagt og sænke slagskibe som skrabelodder. Det er svært at sige, om skrabeloddet nogensinde går af mode igen. Derfor er Varelotteriet også hoppet med på vognen, så danskerne kan skrabe med.  

Fordelene ved mobil skrab

Du tænker måske, at digitale skrabelodder på mobilen lyder lidt kedeligt. Der er jo intet, der slår fornemmelsen af at stå med en mønt og et skrabelod i hånden. Hvad med lyden af skrab? Det kan man jo ikke efterligne på en computer. Måske ikke, men mobil skrab har nogle andre fordele, som du kan læse meget mere om:

  • Slip for fnulleret
  • Ikke flere glemte skrabelodder
  • Skrab når du har lyst

Først og fremmeste sviner et mobil skrab ikke nær så meget som et ægte skrabelod. Faktisk slet ikke. Det er næsten kun dine fedtede fingre, der kan gøre skade på skærmen, og det er jo harmløst. Hvis du har siddet og skrabet en julekalender eller andre skrabelodder, så kommer der en masse fnuller, som kan være irriterende at fjerne.

Har du nogensinde vundet på et skrabelod for så at glemme, hvor du har lagt det? Den følelse kender du måske til. Og det er ikke særlig sjovt. Med et mobil skrab har du præmierne direkte på din konto på din app. Det samme gælder for Varelotteriets skrabelod. Du skraber inde på din konto, og skulle du være så heldig at vinde, så ligger præmien derinde. Det har aldrig været lettere at vinde.

Med mobil skrab kan du skrabe, lige når du har lyst til det. Du behøver ikke vente på, at kiosken åbner, før du kan få fat i dit næste skrabelod. Med Varelotteriet skrab får du skrabeloddet i din E-boks, når det passer dig. Så kan du skrabe, hvor som helt og når som helst.

Hvem er varelotteriet?

Varelotteriet blev grundlagt helt tilbage i 1887 og er derfor et af Danmarks ældste lotterier. Navnet stammer fra, at de oprindeligt udlovede dagligvarer som mad og husholdningsmidler, som en del af lotteriet. Det var det, folk havde mest brug for dengang.

I dag er Varelotteriet anderledes, og det er kun kontanter og gavekort, der uddeles i dag. Det anslås, at der i Varelotteriet er en vinderchance på mellem 60 og 65 %, hvilket er højt for et lotteri. En del af overskuddet fra lotteriet går til sociale og humanitære organisationer som Rådet for Sikker Trafik, Mødrehjælpen og Høreforeningen.

Det er en vigtig del af Varelotteriets identitet at dele flittigt ud af overskuddet. Du kan læse meget mere om, hvilke organisationer varelotteriet støtter på deres hjemmeside. Den aftale er lavet under Justitsministeriets myndighed. Når du spiller hos Varelotteriet, så støtter du altså også de organisationer, som står på hjemmesiden.   

Sådan fungerer Varelotteriet skrab

Varelotteriets skrabelodder fungerer lidt anderledes end andre udbyderes lodder. Hos Varelotteriet skal du først købe almindelige lottokuponer. Du kan købe flere af slagsen, men du køber dem for en bestemt tidsperiode, enten for 3 eller 6 måneder. Der er lottotrækning for hver anden uge, så det betyder, at du har henholdsvis 6 og 12 trækninger. Du kan også købe en enkelt trækning, hvis du foretrækker det.

Du kan først købe dit Varelotteriet skrabelod, hvis du i forvejen har købt for 223 kroner. Det betyder, at du mindst skal have betalt for en serie af 5 trækninger. Så kan du få dit skrabelod oveni. Den får du tilsendt via e-post, som du så kan skrabe digitalt. Hvis du er så heldig at vinde, så vil præmien blive overført til din konto skattefrit. Det samme gælder, hvis du vinder på en af de trækninger, der finder sted hver anden uge.

Så meget kan du vinde

Varelotteriets største gevinst ligger på 3 millioner kroner. Den bliver udloddet én gang hver sæson. I de øvrige trækninger kan du vinde helt op til 1 million kroner. Med Xtra Chancen kan du for 25 kroner ekstra deltage i lodtrækningen om yderligere 1,5 million kroner. Så der er masser af muligheder for at blive millionær på Varelotteriet.

Ifølge deres egen hjemmeside er det cirka 62 procent af pengene, der bliver brugt på at udbetale gevinster. Du har derfor godt og vel 2 tredjedele chance for at løbe med en præmie hos Varelotteriet. Den samlede pulje strækker sig godt op over 30 millioner kroner. Du har også mulighed for at vinde flere gange på samme lodseddel i løbet af en serie. Hos Varelotteriet har du derfor rig mulighed for at spille med, der hvor det er allersjovest.